Soul of Motown

Theater tour - 2012
Featured image for “Soul of Motown”

Soul of Motown — Part IV

De enige, echte Soul show in Nederland en met groot succes nu al weer toe aan het vierde programma. Een soulkraker van de bovenste plank en het publiek op de stoelen. Met een frisse jonge cast en de hits van weleer. De echte Soul uit de jaren ’60, ’70 en ’80 in de meest authentieke sound. The Soul Is Back In Town!

Motown, oorspronkelijk Tamla Records, is de naam van een platenmaatschappij die begin 1959 in Detroit werd opgericht door Berry Gordy. Motown is een afkorting van Motor Town, een bijnaam voor de stad Detroit met haar bloeiende auto-industrie. Motown gaf een heel eigen sound aan R & B, pop, en soulmuziek en werd wereldwijd een begrip. The Jackson Five, Supremes, Marvin Gaye, The Temptations, Martha Reeves and the Vandellas. Motown draagt een tijdloos karakter en is ook nu niet meer weg te denken uit onze hedendaagse muziekbeleving.

Motown touches heart & soul!

The star of the show is the Music Het zijn de herinneringen die wij allemaal hebben als wij de muziek horen en de herinneringen aan de sterren die Motown de wereld in stuurde. The Soulfulness, the sexyness dat zijn de beelden en klanken die een reusachtige indruk hebben gemaakt op ons collectief geheugen.

Iedereen, alle artiesten en muzikanten op het podium hebben Soul of Motown-heart en dat willen wij u laten zien maar vooral laten horen!