Over
Stanley Medema


Maak kennis met Stanley Medema, een saxofonist met een diepgewortelde passie voor muziek. Zijn muzikale reis begon aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, waar hij in 1997 afstudeerde. Zijn energieke podium optredens en samenwerkingen met diverse bands en DJ’s maken hem een veelgevraagde artiest op diverse evenementen.

Een Saxofonist met Passie


Stanley brengt zijn saxofoon tot leven met gepassioneerde klanken. Of hij nu samenwerkt met diverse bands, DJ’s of optreedt als solist, zijn liefde voor muziek straalt door in elk optreden.
OFFERTE AANVRAGEN

Diverse Samenwerkingen


Stanley heeft zijn veelzijdigheid bewezen door samen te werken met uiteenlopende artiesten en op te treden op diverse evenementen. Of het nu een bruisend feest, een intieme receptie of een bedrijfsevenement betreft, zijn saxofoon voegt altijd iets bijzonders toe.

Stanley speelde bijvoorbeeld samen met bekende Dj’s zoals DJ Jean, Erick E, 100% Isis, Roog, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Brian S, Dennis van der Geest en La Fuente.

Ervaring op Verschillende Podia


Met zijn jarenlange ervaring heeft Stanley Medema vele podia betreden. Hij is te boeken voor uiteenlopende evenementen zoals bruiloften, bedrijfsevenementen, recepties en tuinfeesten. Zijn muzikale bijdrage is ook gevraagd in theaters en op diverse festivals.
OFFERTE AANVRAGEN
Saxofonist Stanley Medema samen met een DJ. Saxofoon voor jouw evenement, perfect voor een borrel, bruiloft of bedrijfsfeest. of als toevoeging van jouw band of project.
Saxofonist Stanley Medema samen met een DJ. Saxofoon voor jouw evenement, perfect voor een borrel, bruiloft of bedrijfsfeest. of als toevoeging van jouw band of project.
Saxofonist Stanley Medema als sessiemuzikant. Saxofoon voor jouw evenement, borrel, bruiloft of bedrijfsfeest. of als toevoeging van jouw band of project.

Een aanvulling op jouw bijzondere dag


Stanley Medema is de perfecte toevoeging aan je bruiloftsfeest, waar zijn melodische tonen de liefde vieren en een romantische sfeer creëren. Daarnaast kun je hem boeken als unieke aanvulling bij een DJ voor een extra swingend evenement.

Ervaring als Sessiemuzikant en in het Theater


Stanley heeft een schat aan ervaring als sessiemuzikant en heeft deelgenomen aan diverse theater tours. Zijn saxofoonspel heeft bijgedragen aan de magie van voorstellingen en concerten, waaronder 'Ruth Jacott', 'R.E.S.P.E.C.T.', :Willeke Alberti", "the Soul of Motown", "Symfo Classics", "Best of Britain", "Motel Westcoast" en vele anderen

Boek saxofonist Stanley Medema


Of je nu op zoek bent naar een saxofonist voor je bruiloft, een betoverende sessiemuzikant voor je band, of de ideale muzikale aanvulling voor je speciale evenement, Stanley Medema staat klaar om jouw muzikale reis onvergetelijk te maken.
OFFERTE AANVRAGEN