Saxofonist met DJ


Op zoek naar een muzikale combo die je event tot een waar spektakel maakt? Zoek niet verder. Onze saxofonist, Stanley Medema, brengt die opwindende saxofoonklanken samen met de beats van een DJ. Een unieke mix die de dansvloer in vuur en vlam zet en je feest onvergetelijk maakt.

Stanley is geen onbekende in het muzikale rijk. Hij heeft de vibes van talloze feesten naar een ander level gebracht, samen met verschillende bekende DJ's. Stanley speelde bijvoorbeeld samen met bekende Dj’s zoals DJ Jean, Erick E, 100% Isis, Roog, Lucien Foort, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E, Brian S, Dennis van der Geest en La Fuente.

Door de dynamiek van live saxofoon te mixen met de beats van een DJ, zorgen we voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Waarom een Saxofonist met DJ boeken?


Stel je voor: de energie van een saxofoon die samensmelt met de opzwepende beats van een DJ. Een muzikale combinatie die je publiek aanmoedigt om te dansen, te juichen en het maximale uit het moment te halen. Het is niet zomaar een combinatie; het is een ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.

Een saxofonist met DJ voegt naast de flexibiliteit van een DJ ook een stuk live entertainment toe aan elk evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of jubileum is. Het is de ultieme formule om je feest naar het volgende niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten.

OFFERTE AANVRAGEN

Over STanley Medema


Stanley Medema, een ervaren saxofonist met een passie voor muziek, is de perfecte aanvulling voor elke evenement en past zich moeiteloos aan bij elke DJ. Zijn melodische tonen en vlotte improvisatievaardigheden zorgen voor een dynamische performance die elke dansvloer in beweging brengt.

Ervaren saxofonist


Een ervaren saxofonist maakt een wereld van verschil. Stanley Medema heeft niet alleen jarenlange ervaring op het podium, maar ook een diepgaande kennis van zijn instrument. Zijn beheersing van de saxofoon, gecombineerd met de mix van de DJ, is een garantie voor een geweldig feest!
Meer over Stanley Medema
Saxofonist Stanley Medema samen met een dj voor jouw evenement, borrel, bruiloft of bedrijfsfeestSaxofonist Stanley Medema samen met een dj voor jouw evenement, borrel, bruiloft of bedrijfsfeest

Geschikt voor elke gelegenheid


Of het nu gaat om een bruisend feest, een bedrijfsevenement, een modieuze borrel of een chique tuinfeest, een saxofonist met DJ is altijd een geweldige keuze. De combinatie van deze twee uitzonderlijke muzikanten voegt een vleugje klasse en levendigheid toe aan elke gelegenheid. 

Stanley Medema heeft opgetreden op diverse locaties en evenementen, en hij weet precies hoe hij de perfecte toon moet zetten, passend bij de sfeer van je event. De veelzijdigheid van Stanley maakt het mogelijk om de sfeer aan te passen aan jouw wensen.

OFFERTE AANVRAGEN

Solo of in combinatie met DJ te boeken


Jij bepaalt de setting! Stanley Medema, kan optreden met je eigen geboekte DJ of als aanvulling op een bestaande line-up van artiesten op bijvoorbeeld een festival.

Heb je nog geen DJ dan denkt Stanley graag met je mee voor een geschikte DJ uit zijn uitgebreide netwerk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN