SaxofoonLounge


Creëer een relaxte, jazzy sfeer met SaxofoonLounge. Perfect voor cocktails, lounges en trendy evenementen.

SaxofoonLounge is een muzikaal warm bad voor jouw evenement. Geniet van de mooie, warme saxofoonklanken die soulful en easy listening zijn. Ons concept is inclusief een eersteklas geluidssysteem, waardoor de saxofoon optimaal tot zijn recht komt.

Waarom SaxofoonLounge boeken?


Een fijne sfeer is van essentieel belang voor elk evenement, en muziek speelt hierbij een grote rol. Echter, harde muziek past niet altijd bij de gewenste ambiance. SaxofoonLounge biedt de perfecte oplossing. Het is speciaal ontworpen voor evenementen en feestelijke gelegenheden waarbij muziek op de achtergrond subtiel, maar toch sfeervol aanwezig moet zijn. Denk aan recepties, bedrijfsevenementen, borrels of tuinfeesten, waar de saxofoon een vleugje ambiance toevoegt.

Met ons hoogwaardige geluidssysteem komt de saxofoon optimaal tot zijn recht. Als je zoekt naar een subtiele, maar betoverende muzikale ambiance, dan is SaxofoonLounge de perfecte keuze voor jouw evenement.

OFFERTE AANVRAGEN

Over SaxofoonLounge


SaxofoonLounge is de creatie van Stanley Medema, een ervaren saxofonist met een diepgaande passie voor muziek. Met oog voor detail en gevoel voor de juiste sfeer, weet hij als geen ander hoe hij de saxofoon tot leven kan brengen in verschillende settings.

SaxofoonLounge is ontwikkeld om een warme, uitnodigende sfeer te creëren bij evenementen waarbij muziek op de achtergrond moet blijven, maar waar toch een vleugje saxofoon ambiance gewenst is. Denk aan recepties, bedrijfsevenementen, borrels of tuinfeesten. Ons doel is om de saxofoon de toon te laten zetten en een onvergetelijke ervaring te bieden aan jou en je gasten.

Ervaren saxofonist


Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van zijn instrument, brengt Stanley Medema een unieke ervaring met SaxofoonLounge. Zijn beheersing van de saxofoon, gecombineerd met zijn passie voor muziek, staat garant voor een onvergetelijke muzikale toevoeging aan jouw evenement.
Meer over Stanley Medema
SaxofoonLounge Saxofonist Stanley Medema in een lounge setting voor jouw evenement, borrel of bedrijfsfeestSaxofoonLounge Saxofonist Stanley Medema in een lounge setting voor jouw evenement, borrel of bedrijfsfeest

Maak jouw evenement compleet met SaxofoonLounge


Voeg een vleugje klasse en ontspanning toe aan je evenement met SaxofoonLounge. Of het nu gaat om een chique bedrijfsbijeenkomst of een ontspannen tuinfeest, onze saxofoonmuziek creëert de juiste sfeer. Laat de betoverende klanken van de saxofoon jouw gasten omhullen en de toon zetten voor een onvergetelijke ervaring.
OFFERTE AANVRAGEN

Solo of in combinatie met DJ of band te boeken


Wil je SaxofoonLounge boeken voor je evenement? Neem contact op met Stanley Medema en bespreek de mogelijkheden. We zijn er om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze betoverende saxofoonmuziek.
OFFERTE AANVRAGEN