Solo Saxofonist


Gun jezelf en je gasten een intiem en betoverend optreden met een solo saxofonist. Stanley Medema weet met zijn saxofoonklanken een persoonlijke en magische sfeer te creëren, perfect voor bijzondere momenten.

Waarom een saxofonist boeken?


Een solo-optreden van een saxofonist voegt een persoonlijke en unieke dimensie toe aan elk evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, opening, jubileum, uitvaart of festival Stanley Medema zorgt voor een unieke muzikale ervaring die je gasten zal raken. Zijn repertoire omvat een breed scala aan muziekgenres zoals lovesongs, ballads, popmuziek, dance, disco, funk, blues of jazz muziek.
OFFERTE AANVRAGEN

Over STanley Medema


Stanley Medema, een ervaren saxofonist met een passie voor muziek, is de perfecte aanvulling op je evenement. Met zijn melodieuze tonen en vlotte improvisatievaardigheden creëert hij een sfeer die je gasten bij zullen blijven. Stanley begrijpt het belang van persoonlijke momenten en weet met zijn saxofoon de juiste emoties te vertalen.

Ervaren saxofonist


Een ervaren saxofonist maakt het verschil. Stanley Medema heeft niet alleen jarenlange ervaring op het podium, maar ook een diepgaande kennis van zijn instrument. Zijn beheersing van de saxofoon zorgt ervoor dat elk optreden een meeslepende en professionele ervaring is.
Meer over Stanley Medema
Saxofonist Stanley Medema als solo saxofonist voor jouw evenement of bandSaxofonist Stanley Medema als solo saxofonist voor jouw evenement of band

Met eigen geluidsset of als toevoeging op je feest


Stanley Medema komt volledig voorbereid met zijn eigen hoogwaardige geluidsset. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit tijdens zijn solo-optreden. Hij past zich moeiteloos aan aan de akoestiek van de locatie en zorgt voor een kristalhelder geluid. Is er al techniek aanwezig dan kan daar natuurlijk ook op ingeprikt worden.

Of je nu een spetterend feest wilt of juist een intiemere setting tijdens de ceremonie of het diner, Stanley zorgt voor de perfecte muzikale touch.

OFFERTE AANVRAGEN

Solo of in combinatie met DJ of band te boeken


Jij bepaalt de setting! Stanley denkt graag mee om de perfecte muzikale omlijsting te verzorgen voor jouw evenement. Je kunt hem solo boeken voor een intiem optreden of in combinatie met andere muzikanten voor een veelzijdige muzikale ervaring. Stanley past zich moeiteloos aan om van jouw feest een succes te maken.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN