De Studio van Stanley Medema


Welkom in de muzikale werkplaats van Stanley Medema, waar toewijding en creativiteit samenkomen. Hier ontstaan eigen producties, en inspirerende samenwerkingen. Als ervaren saxofonist en gepassioneerd muzikant is Stanley Medema thuis in deze unieke muzikale omgeving.

Een Plek van muzikale Creativiteit


In deze studio komt alles samen: toewijding, creativiteit en de liefde voor muziek. Hier ontstaan eigen producties en inspirerende samenwerkingen. Stanley Medema deelt hier zijn kennis van de saxofoon en zijn liefde voor muziek.

OFFERTE AANVRAGEN

Saxofoon ingespeeld


Over STanley Medema


Stanley Medema, afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen in 1997, brengt zijn expertise en ervaring tot uiting in deze studio. Met een rijke geschiedenis van samenwerkingen met diverse artiesten, bands en DJ's, creëert hij hier graag nieuwe muziek.

Ervaren saxofonist


Een ervaren saxofonist maakt een wereld van verschil. Stanley Medema heeft niet alleen jarenlange ervaring op het podium, maar ook een diepgaande kennis van zijn instrument.
Meer over Stanley Medema

Eigen Producties en Inspirerende Samenwerkingen


De studio is niet alleen een plek voor solowerk, maar ook voor samenwerking. Stanley Medema creëert niet alleen zijn eigen nummers, maar werkt samen met andere getalenteerde muzikanten om unieke stukken te produceren.
OFFERTE AANVRAGEN

Een Compleet Uitgeruste Studio


De studio is voorzien van hoogwaardige apparatuur en technologieën, essentieel om de muziek tot zijn volle potentieel te brengen. Met de juiste tools binnen handbereik is deze studio een broedplaats voor innovatie en muzikale excellentie.

Neem gerust contact op voor samenwerkingen of andere studio opdrachten

Contact